Skumforeln

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Spetterende zomerquiz

De skumforeln stellen u voor :

7e Spetterende Zomerquiz

De tot de nok gevulde Koolskampse septemberkalender der festiviteiten heeft ons genoodzaakt uit te wijken naar Oktober. Niet getreurd echter, het geeft ons alleen maar meer voorbereidingstijd om uw denkinstrument(en) nog gerichter op de proef te stellen.

Aangezien de seizoenen al lang hun eigen officiële vervaldagen niet meer volgen, kunnen we het ons zonder problemen permitteren om de 7e editie van onse Spetterende Zomerquiz te houden op vrijdagavond 3 oktober 2008.

Het episch centrum van deze kwelavond van de hersenen(of voor een aantal creatieve manier om Leffe te drinken) is Ontmoetingscentrum 't Zonneke, Ardooisestraat 12, Koolskamp.

Voor 10 euro per ploeg zult u een ganse avond getrakteerd worden op een salvo van vragen over onder andere sport, muziek, wetenschap, bier, erotiek, lokale weetjes... en dit aan rakettempo.

Inschrijven doet u door over te schrijven op ons rekeningnummer 751-2022710-09 en vergeet hierbij vooral de naam van uw ploeg niet te vermelden. We starten om 20u stipt en uw ploeg mag maximaal uit 5 personen bestaan.

Indien u nog vragen heeft, kunt u die altijd kwijt aan Davy Cortvriendt (0479/97.14.03, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Wij hopen u te mogen begroeten, wensen veel blokgenot ter voorbereiding en aarzel niet dit door te geven aan potentiële geïnteresseerden!!!

Groeten,
De Grote Wijze en na middernacht altijd Verstandige Raad der Skumforeln.

 

Hoofdmenu

J!Analytics

Login formulier


Wie is online

We hebben 9 gasten online

Foto Statistieken

  • Aantal foto's   8177
  • Aantal categorieën   96

Top 5 chatberichten

Dave

1118 berichten

Dominiek

763 berichten

kipni

645 berichten

boding

611 berichten

Den Yde

588 berichten