Skumforeln

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws The end of V, The begin of VI

The end of V, The begin of VI

E-mailadres Afdrukken PDF

Vrienden van het volk,

 

Nu we (behalve paar uitzonderingen) allemaal angstvallig aan het tellen zijn hoeveel vakantiedagen ons nog resten om 2009 leefbaar door te komen, is het tijd voor ons om de motor weer op gang te trekken. Hieronder een chronologische samenvatting van de laatste activiteiten van het “vorige” jaar en de eerste activiteiten van het “nieuwe” jaar. Succes, santé en/of slaapwel:

 

Zaterdag 5 september 2009: Loopkoers Koolskamp

Voor de recreatieve sporters: de 4 km gaat om 14u45 van start

Voor de intensieve sporters: de 10 km gaat om 15u30 van start

Voor de sup(s)porters: de Sloeber is de ganse tijd open én zeer centraal op het parcours gelegen.

 

Zaterdag 12 september 2009: Regelmatigheidsrit en Mosselfestijn

Een dagje ter ere van de KWB. De regelmatigheidsrit start om 13u30, het aankomstuur is afhankelijk van het aantal stops die we kunnen inlassen. Maar als u het nieuwe jaarthema hieronder zult lezen, zou dit geen probleem mogen worden. Wie mee gaat, laat dit weten aan mij.

’s Avonds is er dan het mosselfestijn. Momenteel zijn we al met 11, wie erbij wil, laat dit weten aan mij voor zaterdagavond (bij voorkeur via mail en niet na mijn vierde Ename zaterdag).

 

Vrijdag 18 september 2009: Koolskamp Koers

Om de skireis financieel nog een stukje haalbaarder te maken, staan we op de hoek van de Molenwegel (aka Avenue Deckers) en de Zwevezeelsestraat met een drank- en worstenstand. We gaan open vanaf 10 uur en blijven open zolang de manschappen en de drankvoorraad ons brengen. Hulp wordt vanzelfsprekend alleen verwacht van wie mee gaat op reis, maar we dachten dat we hiervoor met genoeg waren. Bij mooi weer kunnen we daar ook ’s avonds blijven plakken. Er zal een deuntje hoorbaar zijn.

 

Dinsdag 22 september 2009: Testquiz I @ residentie Koen & Karolien

Dinsdag 29 september 2009: Testquiz II @ residentie Jeroen & Evelien

 

Vrijdag 9 oktober 2009: Spetterende Zomerquiz

Hulp wordt vanzelfsprekend naar goede gewoonte alleen de avond zelf verwacht. Als je nog geïnteresseerden kent, inviteer hen maar. De inschrijvingen zijn al redelijk dul aan het lopen. Wie nog sponsortips heeft, mag deze ook altijd doorgeven (voor zondagavond).

 

Zaterdag 17 oktober 2009: Kick off nummer VI

Even gemotiveerd als andere jaren beginnen we al aan onze zesde jaargang. Thema voor dit jaar wordt “Vrienden van het Volk”. U wordt dit jaar dan ook aangeraden om bij de rode lichten te zwaaien naar iedere voorbijganger, eindelijk eens te stoppen bij zebrapaden, in drankgelegenheden gesprekken met vreemden aan te knopen totdat ze u trakteren, en vooral, iedereen vriendelijk te begroeten met een smile tot u er kramp tot achter uw oren van krijgt! De inflatie noch de crisis hebben vat op ons, dus wordt ook het inschrijvingsgeld op 10,00 EUR gehouden. In ruil mag u alweer een jaar lang opgenomen worden in dit genootschap.

 

Zondag 25 oktober 2009: Helletocht Pittem

De jaarlijkse mountain bike rit van de Bike Devils Op een datum die normaal mooier weer zou moeten opleveren dan de voorbije jaren (toen deze in december werd georganiseerd). Reclame volgt nog wel, maar geïnteresseerde in de mountain bike kunnen dit nu alvast noteren.

 

Zaterdag 31 oktober 2009: Halloween Fuif in de Sloeber

 

Zaterdag 14 november 2009: Scheiding der sexen

Dit werd vorig jaar zowel door vrouwen als door mannen positief onthaald, dus waarom veranderen wat goed is. Dames, heren: we laten de inhoud over aan uw creativiteit. Er zijn intussen al een paar ballonnen opgelaten, maar de feestelijke septembermaand bied voldoende brainstorm mogelijkheden.

 

 

En verder…  zijn we aan het zoeken naar een datum voor het Galabal 2009 en het Weekend 2009, en zal eind november/begin december de sporthal Ardooie inclusief cafetaria nog eens worden vastgelegd.

 

Ciao!

 

Hoofdmenu

J!Analytics

Login formulier


Wie is online

We hebben 3 gasten online

Foto Statistieken

  • Aantal foto's   8177
  • Aantal categorieën   96

Top 5 chatberichten

Dave

1118 berichten

Dominiek

763 berichten

kipni

645 berichten

boding

611 berichten

Den Yde

588 berichten